Jouw ontwikkeling
op nummer één

Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling is voor consultants van Quatronic van groot belang. Hiervoor hebben wij een uitgebreid trainingsprogramma ontwikkeld, zowel gericht op starters als op ervaren consultants.

Ons trainingsprogramma

Quatronic is meer dan zomaar een ‘club developers’, wij zijn Business Technology consultants. Ambitieus en meedenkend. We zullen nooit zomaar bouwen wat een klant vraagt. Door kritisch te blijven en vragen te stellen komen we tot de échte oplossing voor het probleem. Maar, we willen dit niet alleen zeggen. We willen het waarmaken. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen bij Quatronic up-to-date is als het over consultancy en business vaardigheden gaat.

Justyna Slonecka

Intensief trainingsprogramma voor junioren

Al onze junior consultants starten met dit tweejarige, intensieve trainings- en begeleidingsprogramma. De focus ligt op de ontwikkelingen in belangrijke consultancy vaardigheden en persoonlijke groei. Iedereen is anders en iedereen heeft recht op de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen.
Lucas Pijnacker Hordijk

Focus op brede consultancy- en communicatieve vaardigheden

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar er wordt best veel van je verwacht als consultant. Niet alleen vakinhoudelijk maar ook in de manier van omgaan met klanten, communicatie en sales wordt er veel van je verwacht. Een aantal vragen die nu door je hoofd kunnen gaan en in het programma helder worden zijn:

Van junior naar professional in 2 jaar tijd

Ons trainingsprogramma stoomt jonge consultants helemaal klaar om huidige en toekomstige klanten te helpen in hun zoektocht naar een zinvolle, digitale transitie. Zo kunnen we blijven doen wat we beloven: echte oplossingen bouwen.
Erwin de Brouwer

Volg ons avontuur op Instagram


Vacatures

Ga mee op avontuur

3 november 2022
Op kantoor bij Quatronic

Junior Business Technology Consultant

3 november 2022
Op kantoor bij Quatronic

Medior Business Technology Consultant

3 november 2022
Op kantoor bij Quatronic

Senior Business Technology Consultant