Een bedrijf met een missie

Het doel helder voor ogen

Wij willen de allerbeste partner zijn op het gebied van Low Code delivery. Low Code heeft de toekomst en kan hét verschil kan maken in de strategie en toekomst van uw bedrijf.

Gepassioneerd, gedreven & enthousiast

Quatronic is geen IT bedrijf. Wij zijn Business Technology Consultants. Wij denken van begin tot eind met onze klanten mee en we implementeren slimme en passende Low Code maatwerk applicaties. Zo zorgen we ervoor dat u al binnen enkele weken of maanden resultaat ziet. Daar krijgen wij nou energie van!

Onze cultuur

Geen werk, maar een avontuur!

De toekomst is gisteren begonnen. Dat verklaart waarom strategie en innovatie zo belangrijk is bij Quatronic. Net als groei en ontwikkeling trouwens, voor collega’s maar ook voor onze klanten. Wij werken Agile en transparant, samen met de klant. Van idee tot ontwikkeling, tot de uiteindelijke implementatie.

Talenten ontdekken & bonussysteem

Onze collega’s krijgen de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen. Om (verborgen) talenten te ontdekken in een intensief trainingsprogramma. Een bonussysteem is er ook: collega’s mogen zich na een jaar inkopen in het bedrijf. Zo creëren we ownership en wordt ons avontuur breed gedragen.

Volg ons avontuur op Instagram


Vacatures

Ga mee op avontuur

3 november 2022
Op kantoor bij Quatronic

Junior Business Technology Consultant

3 november 2022
Op kantoor bij Quatronic

Medior Business Technology Consultant